AMAZON RENEWED

Väx ditt företag genom att sälja med Amazon Renewed

Med Amazon Renewed kan du sälja högkvalitativa produkter i nyskick (renoverade och begagnade) till miljontals Amazon-kunder över hela världen. Du kan sälja med Amazon Renewed om du uppfyller våra prestandakrav och kan leverera kvalitetsprodukter som har inspekterats och testats för att se ut och fungera som-nya.
Man opening a box

Vad är Amazon Renewed-produkter?

 • Amazon Renewed-produkter ska ha reparerats/renoverats och testas för att se ut och fungera som-nya. Reparations-/renoveringsduglighet innebär att produkterna måste ha elektriska och/eller mekaniska komponenter som kan bytas ut och/eller uppgraderas till nytt eller som-nytt skick
 • Din renoveringsprocess inkluderar vanligtvis ett diagnostiskt test, byte av eventuella defekta delar, en grundlig rengörings- och inspektionsprocess och ompackning där så är tillämpligt
 • Du skickar produkter med alla relevanta tillbehör som förväntas av en ny produkt, och produkten backas upp av Amazons Renoverad-garanti

Varför sälja med Amazon Renewed?

Icon of a check mark with a circular arrow around it
Bli del av ett exklusivt program
Endast säljande partners som uppfyller våra kvalitetskriterier och konsekvent kan leverera produkter i nyskick får sälja på Amazon Renewed
Icon of customers in circles connected with lines
Sälj till miljontals lojala kunder
Dra nytta av av högt kundförtroende tack vare de strikta kundnöjdhetsmål som finns för att mäta säljpartners resultat
Icon of a computer with the Amazon logo on its screen
Utnyttja Amazons pålitliga e-handelsmöjligheter
Amazons säljverktyg och logistikkapacitet gör att du kan sälja produkter i nyskick till kunder på Amazons globala marknad
Icon of a growth chart
Väx ditt renoverade företag
Öka din försäljning genom att sälja renoverade och begagnade produkter

Vad kan du sälja?

För att kvalificera dig som en säljpartner för renoverade och begagnade produkter måste du följa våra programpolicyer och produktkvalitetspolicyer för dessa produkter och uppfylla de uppsatta kriterierna. När du väl har kvalificerat dig kan du sälja utvalda högkvalitativa produkter i nyskick till bra priser, inklusive följande kategorier:
 • Telefoner
 • Kameror
 • Hörlurar
 • Köksutrustning
 • Elverktyg
 • Datorer
 • Surfplattor
 • TV-apparater
 • Spelkonsoler
För en fullständig lista över tillåtna produkter, se vår programpolicy.

Hur kan du börja sälja?

Steg 1

Registrera dig för att bli en säljpartner på Amazon
Du måste först vara en registrerad säljpartner på Amazon för att kunna sälja renoverade och begagnade produkter på Amazon Renewed.

Om du är ny på att sälja på Amazon, skicka oss dina uppgifter nedan så hjälper vi dig att skapa ditt försäljningskonto.

Steg 2

Kvalificera för att sälja på Amazon Renewed
För att kvalificera för att sälja renoverade, begagnade och öppnade produkter på Amazon Renewed behöver vi detaljer om din erfarenhet av att sälja produkter i nyskick.

Du måste uppfylla följande kriterier för att kvalificera dig som säljpartner på Amazon Renewed:
 • Du är en säljpartner med stora volymer av renoverade produkter. Du kan tillhandahålla fakturor som visar ett totalt värde av 200000 SEK i kvalificerade renoverade köp under de senaste 90 dagarna från datumet för ansökan. För godkännande att lista under Apple-varumärket i smartphone-kategorin måste du tillhandahålla fakturor som visar ett totalt värde på 10 miljoner SEK för Apple-renoverade produkter.
 • Dina produkter har renoverats för att fungera och se ut som nya av dig eller en tredjepartsrenoverare. Du måste skicka in minst 10 bilder av en provenhet för produkt- och förpackningsgranskning: 1) Bild på låda som produkten ska skickas i, 2) Bild på låda där produkten är inrymd (inuti fraktlådan) — vit eller brun låda , 3) Bild på produkten i lådan (med förpackning), 4,5) Produktbilder uppifrån och ner, 6–9) Produktbilder från alla fyra sidor.
 • Om du är en befintlig säljpartner på Amazon, eller när du väl börjar sälja på Amazon, ska du ha en Order-Defekt-Frekvens (ODF) på 0,8 % eller mindre efter 90 dagar.
 • För specifika varumärken kan du behöva skicka in ytterligare dokumentation relaterad till dina produktinspektionsprocesser.

Steg 3

Börja sälja och utveckla ditt företag

När din ansökan har godkänts kan du börja sälja genom att lista dina renoverade och begagnade produkter eller lägga till dina erbjudanden i befintliga produktlistor.

När kunder beställer kan du antingen frakta dem på egen hand eller använda Fulfillment by Amazon.

Börja sälja idag

410 SEK (exkl. moms) per månad + försäljningsavgifter
Amazon logo
© 2023, Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo