"FBA är ett vinnande koncept...
Jag kunde öka försäljningen samtidigt som jag minskade kostnaderna."

Ny som säljare på Amazon?
Säljer du redan på Amazon?

Fulfilment by Amazon i praktiken

Förenkla din logistikprocess genom att låta Amazon lagra, plocka, packa och leverera dina varor. Ta reda på vad andra säljare säger om Fulfilment by Amazon och börja dra nytta av denna kraftfulla tjänst som hjälper ditt företag lyckas.

De väljer FBA

The Joy of Cookware

David använde sin passion och erfarenhet från att arbeta för olika hushållsföretag och köksvarumärken för att starta sitt eget köksredskapsföretag.

Med sitt team bestämde han sig 2010 för att lansera 250 produkter med FBA.

"Nu har vi över tio gånger så mycket i FBA, vilket bevisar vilken framgång det varit för oss."

Colanders flyttade nyligen till ett lager på nästan 4 000 kvadratmeter i Stevenage i Hertfordshire med 12 anställda som enbart är dedikerade till Amazon-delen av verksamheten.

David Eggison,
Colanders
David Eggison

Perfumes Online

Hetal Shah
När Hetal anslöt sig till Perfumes Shopping var de ett team på två med en viktig utmaning: att nå nya kunder som är villiga att köpa en parfym utan att lukta den. De behövde en ny kanal för att nå denna publik och började sälja på amazon.co.uk.

"Vi tog till slut emot toppar på 1500 beställningar om dagen, vilket är enormt för ett litet företag som oss. Strax innan jul spenderade vi dagar (och en del nätter) med att förbereda ordrar för leverans. Det var galet.

Vi såg en 300 procentig ökning av försäljningsvolymen efter att ha använt FBA. Vårt lagerteam är väldigt nöjda eftersom de inte längre behöver oroa sig för all plockning och packning.”

Hetal Shah,
Perfume Shopping

Ny som säljare på Amazon?

Säljer du redan på Amazon? Börja använda FBA
© 1996–2020, Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag