Registrera ditt varumärke med Amazon

Registrera ditt varumärke, marknadsför ditt varumärke och skapa en säker och pålitlig upplevelse för kunderna på Amazon.
Säljer du redan på Amazon?
Ny på Amazon?
410 kr (exkl. moms) per månad + säljavgifter

Amazon kan hjälpa varumärken av alla typer och storlekar att bygga, växa och skydda sin verksamhet

Brand Registry ger dig större inflytande och kontroll över varumärkets produktlistor på Amazon och gör att du kan marknadsföra och skapa tillväxt för ditt varumärke på Amazon med förbättrat varumärkesinnehåll (A+ content) och varumärkesanalys.
A+ content
A+ content
A+ content gör det möjligt för varumärken att beskriva sina produktfunktioner på nya sätt genom att inkludera en unik varumärkesberättelse, förbättrade bilder och textplaceringar som kan leda till ökad konvertering, ökad trafik och ökad försäljning när de används effektivt.
Statistik
Varumärkesanalys
Varumärkesanalys är en funktion som innehåller värdefulla insikter som gör det möjligt för varumärkesägare att fatta välgrundade, strategiska beslut om sin produktportfölj och sina marknadsföringsaktiviteter.
A+ content
Stores
Stores är en kostnadsfri varumärkesdestination med självbetjäning på Amazon där annonsörer kan hjälpa kunder att upptäcka annonsörernas produktsortiment och relaterade produkter på Amazon.
Statistik
Sponsored Brands
Sponsrade varumärken hjälper kunder att upptäcka och interagera med ett varumärke på Amazon via framträdande och anpassningsbara annonser som debiteras per klick.
Amazon Brand Registry - Project Zero

Project Zero

Project Zero kombinerar styrkorna hos Amazon och varumärken för att driva förfalskningar till noll genom automatiserade skydd, självbetjäning för borttagning av förfalskningar och produktserialisering.
FRAMGÅNGSHISTORIER OM VARUMÄRKEN
410 kr (exkl. moms) per månad + säljavgifter
Identifiera dig som ett varumärke under registreringen
Obs! All ny försäljning med Amazon-prenumerationer inkluderar tillgång till försäljning på Amazon.co.uk, Amazon.de, Amazon.fr, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.nl, Amazon.se och Amazon.pl. Avgifter, tillgängliga produktkategorier och försäljningskrav kan variera mellan de 8 länderna.
Amazon logo
© 2023, Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo