VÄXA

Sälj i hela Europa

Säljer du redan på Amazon?

Expandera till Europa

 

Ny på Amazon?

Kom igång

 

Med Amazon är det enkelt att sälja i Europa

Att förstå skatteregler och produktregler, skapa effektiva produktposter och tillhandahålla lokaliserad kundservice kan vara komplicerat när man expanderar verksamheten över gränserna. Dra nytta av vår toppmoderna logistik, våra kraftfulla verktyg och vår kundservice i världsklass för att dra nytta av den växande paneuropeiska kundbasen.
Europeiska expansionsacceleratorn

Sälj internationellt med bara några klick

Sälj dina produkter internationellt med Amazons senaste lösning – Europeiska expansionsacceleratorn. Den europeiska expansionsacceleratorn är en kostnadsfri automatiserad expansionslösning som skapar produktlistor åt dig, prissätter dem, ställer in leveransinställningar och mallar och registrerar dina produkter i distributionsprogram i de butiker som du väljer att expandera till.
Om du redan anmält dig med en professionell försäljningsplan och säljer genom minst en Amazon Europe-butik kan du komma igång med bara några klick:
1. Välj de butiker som du vill expandera till
2. Godkänn villkoren för internationell försäljning
3. Klicka på knappen ”Börja expandera”

Säljer du redan på Amazon?

Kom igång

 

Ny på Amazon?

Anmäl dig

 

One account – all of Europe

Ett konto – hela Europa

Med ett enda konto kan du nå ut till kunder över hela Europa via våra nio Europeiska butiker (Amazon.co.uk, Amazon.fr, Amazon.de, Amazon.it, Amazon.es, Amazon.nl, Amazon.se, Amazon.pl och Amazon.com.be).
Boost your sales with new opportunities

Öka din försäljning med nya möjligheter

Med fler än 30 produktkategorier tillgängliga, finns det många produkter du kan sälja på Amazon i Europa. Dra nytta av europeiska topperioder genom att finslipa din strategi med vår europeiska kalender för säsongsförsäljning.
Manage taxes and payments

Hantera skatter och betalningar

Om du säljer varor i något europeiskt land är det troligt att du måste registrera dig för mervärdesskatt (moms). Moms är en skatt i Europa på konsumenternas inköp. Våra tjänsteleverantörer kan hjälpa till att göra din momsregistrering enkel och okomplicerad. Amazon accepterar betalning i många valutor och betalar dig i din lokala valuta för att effektivisera behandlingen.

Gratis momsregistrering och deklaration*

Momstjänster på Amazon är en bekväm och kostnadseffektiv lösning för att hantera kraven avseende momsregistrering och deklaration direkt från Seller Central. Du är inbjuden att använda momstjänster på Amazon gratis första prenumerationsåret. (*regler och villkor för kostnadsfri ettårig prenumeration på momstjänster på Amazon)

176MM

månatliga unika besökare i Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Italien och Spanien
*SimilarWeb, December 2020

45 000+

tredjepart säljpartners som nått över 100 000 dollar i försäljning på Amazonas europeiska butiker 2020

3400+

produkter sålda per minut i Amazonas europeiska butiker 2020

Hantera flera europeiska språk

Det talas fler än 200 språk på kontinenten. Men oroa dig inte; Amazons kostnadsfria listnings- och översättningsverktyg tar effektivt bort språkbarriärer mellan dig och dina kunder. De dominerande språken på alla våra 8 butiker ingår: tyska, franska, italienska, spanska, holländska, svenska, polska och naturligtvis engelska.
How to sell on Amazon Europe: Managing European languages

4 tips för att sälja i Europa

Praktiska resurser

VAT guidance

Vägledning för moms

Varje land i Europa har sina egna momsbestämmelser. Amazon erbjuder omfattande resurser för att hjälpa dig navigera bland lagstiftning, inklusive momsregistrering och returer. För att få kontakt med lokala experter, besök vårt kunskapscenter för moms. Du kan också läsa allt om vad som krävs: ladda ner vår europeiska utbildningsguide för moms.
Explore FBA´s European solutions

Utforska FBAs europeiska lösningar

Med Amazon kan du välja mellan tre olika logistiklösningar över hela Europa: Ett alleuropeiskt FBA, Europeiskt logistiknätverk och internationell sortimenthantering. För att välja det som passar ditt företag bäst, se nedan.
Explore Amazon Seller Help

Utforska Amazons hjälp för säljpartners

Hitta svar på alla dina frågor om försäljning över hela Europa med den här centrala resursen.
Amazon logo
© 2023, Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo