VÄXA

Utöka din Amazon verksamhet

När du väl känner till grunderna för hur du säljer på Amazon kan du lära dig mer om de verktyg som finns för att hjälpa dig att utöka verksamheten.
410 kr (exkl. moms) per månad + säljavgifter
Amazon customers opening an Amazon package containing a large stuffed pink horse
Graph depicting an Amazon seller’s growing sales

Hitta din metod

Att växa som en säljpartner innebär att lägga till urval, driva trafik till dina produkter, utöka din räckvidd och leverera en fantastisk kundupplevelse. Strategierna nedan kan hjälpa dig att utföra dessa uppgifter och förbättra dina chanser till framgång.
FULFILMENT BY AMAZON

Få Prime-märket på dina kvalificerade erbjudanden

Överväg att göra dina erbjudanden mer attraktiva för 200 miljoner Amazon Prime-medlemmar över hela världen genom att använda Fulfilment by Amazon (FBA). Jämför alternativen för att avgöra vilken leveransmetod som passar bäst för ditt företag. FBA är också ett utmärkt sätt att skala upp verksamheten: skicka lager till ett av Amazons logistikcenter så sköter vi resten.
Illustrated house with an Amazon delivery van in front and an Amazon product listing page to the side
MARKNADSFÖRING

Annonsera och gör reklam för dina produktposter

Öka försäljningen, lansera nya produkter, generera fler recensioner, rensa ut lager eller öka produkternas synlighet med någon eller flera av dessa strategier.
Gesponsorde advertenties

Sponsrad reklam

Få dina produkter att visas i sökresultat och på produktdetaljsidor. Du betalar bara när kunden klickar på din annons.
Gesponsorde advertenties

Kampanjer

Erbjud gratis frakt, procentuell rabatt eller kör kampanjer av typen köp en och få en gratis för dina produkter.
Icon: lightning bolt with a dollar sign

Erbjudanden

Kör blixterbjudanden där kunderna kan dra nytta av lägre priser under en begränsad tid.
Icon: coupon percentage

Kuponger

Självbetjäningsverktyg för marknadsföring som gör att du kan köra kampanjer för att skapa medvetenhet om dina produkter.
Get the new advertiser success guide

Hämta den nya guiden till en framgångsrik marknadsföring

Se till att du är redo, läs mer om kvalifikationer och få bättre förståelse för de olika reklamalternativen.
VARUMÄRKESÄGARE

Bygg upp ditt varumärke

Om du har ett registrerat varumärke är Brand Registry en kostnadsfri tjänst som inte bara hjälper till att skydda din immateriella egendom, utan även låser upp verktyg som A+ content och Brand Dashboard på Seller Central.

Få större kontroll över ditt varumärkes produktlistor med en förenklad process för att hitta eventuella överträdelseärenden. Sök med bilder, nyckelord eller en lista med ASIN-filer och rapportera misstänkta överträdelser via ett enkelt, väglett arbetsflöde. Våra automatiska skydd tar proaktivt bort misstänkta intrång eller felaktigt innehåll med hjälp av information om ditt varumärke. Dessutom är vårt globala team tillgängligt 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan för att hjälpa dig med alla frågor du kan ha.

Med A+ content kan du lägga till multimedieinnehåll på din Amazon-butikssida och produktdetaljsidor för att öka trafiken och försäljningen.
Brand Registry finns tillgängligt för säljpartners med:
1.
Ett professionellt säljkonto
2.
Ett aktivt registrerat varumärke som visas på dina produkter eller förpackningar
3.
Möjligheten att verifiera dig själv som rättighetsägare eller auktoriserad agent för varumärket.
Graph depicting the sales of an Amazon seller account
AUTOMATISERAD PRISSÄTTNING

Gör inte saker mer komplicerade än de behöver vara

Prissättningsregler hjälper till att hålla dina erbjudanden inom ett visst intervall. Detta kan vara viktigt om du är en av flera säljpartners som erbjuder samma produkt. Prissättningsregler ändrar dina priser automatiskt som svar på händelser, till exempel när det aktuella erbjudandet eller lägsta priset ändras. Uppdatera, pausa eller ta bort dina regler när som helst.
VÄXA

Sälj över hela Europa

Öppna upp ditt företag för en mängd nya möjligheter i 28 länder. Med Amazon är det enkelt att sälja i Europa. Vårt oöverträffade fotavtryck (i åtta stora butiker) och toppmoderna logistiklösningar hjälper dig presentera dina produkter för miljontals nya kunder varje dag. Vi kan hjälpa dig med allt från listning och prissättning av produkter till att skräddarsy din försäljningsstrategi för hög- och lågtrafik. Vi hjälper dig också att navigera på utländska marknader med lätthet och erbjuder översättningstjänster och omfattande momssupport. Börja idag och förbered dig på en helt ny era av verksamhetsexpansion.

Ett konto – hela Europa

Med bara ett konto kan du nå kunder och hantera alla dina annonser och lager över hela Europa.

Logistiklösningar

Amazon erbjuder ett urval med logistiklösningar över hela Europa. Välj den som passar ditt företag bäst här.

Hantera moms

Vårt nätverk av tjänsteleverantörer hjälper dig förenkla din momsregistrering, betalningar, skattedeklarationer och krav. Läs mer här.
GLOBAL FÖRSÄLJNING

Nå kunder världen över

Med över 200 miljoner betalande Prime-medlemmar globalt och hundratals miljoner aktiva kundkonton över hela världen kan du öka din internationella försäljning med hjälp av styrkan i Amazons globala varumärke.
Säljer du redan på Amazon?
Oavsett var du befinner dig eller vilket språk du talar kan ditt företag vara ett globalt företag. Använd Amazons internationella logistiknätverk och globala försäljningsresurser för att sälja dina produkter över hela världen:
  • Frakt: Skicka dina produkter till våra globala logistikcentraler så tar vi hand om expedieringen och lokaliserad kundservice dygnet runt alla dagar i veckan.
  • Nätverk med tjänsteleverantörer: Kom i kontakt med betrodda lokala leverantörer för att få information om att sälja globalt, om skatter, efterlevnad av internationella fraktregler och översättningar.
  • Bygg upp internationella produktposter: Det här verktyget hjälper dig skapa och uppdatera erbjudanden från en enda källmarknadsplats till en eller flera målbutiker. Du sparar tid och arbete genom att hantera erbjudanden på en och samma marknadsplats.
  • Valutaomvandling: Ta emot betalning för internationell försäljning i din lokala valuta och direkt till ditt lokala bankkonto.

Amazon runt om i världen

World map showing all the countries that Amazon sellers can sell in
180+
Länder
175+
Logistikcenter
16
Butiker

Förenklad global försäljning

API

Bli effektivare

Skala upp, automatisera försäljning och sälj var som helst, när som helst.
Marketplace Appstore icon: a light-blue computer screen with graphs on it

Marketplace Appstore

Marketplace Appstore är en butik med allt på en plats där du kan hitta program från Amazon och tredjepartsutvecklare som hjälper dig att automatisera, hantera och utöka din verksamhet.
Amazon Marketplace Web Service icon: a light-blue triangle, circle, and rectangle

Skala med Amazon MWS

Upprätthåll en effektiv verksamhet och förbättra svarstiden för kunderna med hjälp av programvara som bygger på API:er för Marketplace Web Services (MWS). Eller bygg ditt eget.
QR-kod för att hämta Amazons app för säljpartners till din mobiltelefon

Ladda ner Amazons app för säljpartners, Amazon Seller

Få säljaviseringar och svara kunderna när som helst med Amazons app för säljpartners.
KONTOSTATUS

Följ bästa praxis

Håll ett öga på dina prestationsmått, håll dig uppdaterad med aviseringar från Seller Central och ta hand om kunderna.
Har du bara några få saker att sälja på Amazon?
Amazon logo
© 2023, Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag
Facebook logo
Twitter logo
LinkedIn logo
Tiktok logo
YouTube logo